PageLines- Frilagd-och-transparant-A1.pngFör att utvecklas väljer jag att avsluta min del i Kompletta IT-tjänster. Det blir lite av en omstart och nytändning av Artch informations- och kommunikationsbyrå.

Jag kommer fortfarande att arbeta med samma saker, men kommer att satsa på att få en jämnare uppdragsfördelning mellan de olika tjänster jag erbjuder. Det innebär att jag siktar på att hålla fler utbildningar och utföra fler skribentuppdrag än jag gjort tidigare. Jag kommer även ta mig tid att lära mig arbeta med verktyg för att göra snygga trycksaker. Antalet hemsidor som jag utformar kommer inte att ändras. Jag lägger helt enkelt i en annan växel för företaget.

En förändring jag gör är att jag från årsskiftet inför telefontider för att kunna ha maximalt fokus på mina uppdrag. Jag testar även en ny telefonitjänst och har ett nytt nummer där jag går att nå.

Nu håller jag på att utforma min marknadsplan och även en budget för 2015.