Webbredaktör

realworkhard / Pixabay

Ibland finns det inte tid eller personer som kan uppdatera företagets hemsida. Alltför ofta ser jag sidor där det finns senaste nytt och datumet är flera år bakåt i tiden. Det är trist både för besökaren av sidan och företaget. Jag utför uppdrag som frilansande webbredaktör och kan hålla hemsidor av alla de slag uppdaterade.

Strategi

Jag sätter mig snabbt in i företaget och tar fram en strategi för vad som ska publiceras, vilken veckodag, vilken tid och vilket datum. Sedan skriver jag texten och letar reda på lämpliga bilder. När texterna är klara skickar jag det till företaget för granskning.

Sökmotoroptimering

Om en hemsida ska hållas bra till i sökmotorerna krävs det en aktiv hemsida med varierat innehåll. Jag varierar lång och korta texter för att både besökare och Google ska tycka bättre om sidan. Sedan varierar jag innehållet med text, bilder och film.

På plats eller på distans

Arbetet kan utföras på plats på företaget, men fungerar lika bra på distans. Tekniken erbjuder idag fantastiska lösningar för att ha möten via datorn.

Dialog

Som webbredaktör jobbar jag i ständig dialog med företaget för att säkerställa att den bild som förmedlas av företaget blir korrekt.

Skicka ett mejl om du vill veta hur jag kan hjälpa dig!