I veckan är det en rätt typisk vecka i företaget och jag tänker berätta hur denna typiska vecka ser ut. I veckan är det som vanligt högt tempo och varierande uppgifter som gäller.

Måndag

Jag började dagen igår med ombesiktning av bilen. Sen var det dags att ta tag i veckans planering och personlig utveckling. Den personliga utvecklingen innebär att jag lär mig saker som jag har nytta av i företaget och som ger mig det där lilla extra som andra letar efter.

Tisdag

filma

Kamera redo för fotografering och filmning.

 

Egentligen var det tänkt att jag skulle åka till Piteå för BNIs räkning, men det blev inställt på grund av sjukdom. Då passade jag på att jobba undan lite ur högen.

Jag påbörjade arbetet med att lägga in 60 nya produkter på en webbsida. Det ska vara klart innan veckan är slut. Det blev även en del korrigeringar på en konferenssida så att min kund kan börja marknadsföra sidan. Det ska vara klart så snart som möjligt, egentligen helst innan han kontaktade mig.

Onsdag

Imorgon ska jag lära mig att hantera en medlemsplattform för en kunds räkning. Sedan ska jag kontakta supporten för att säkerställa att en flytt av den befintliga webbplatsen in i plattformen ska gå så smidigt som möjligt.

Efter det ska jag sätta ihop en presentation till på torsdag, ringa några nykundssamtal, träna på manuset till torsdagen och ta fram statistiken inför torsdagens BNI-möte.

Torsdag

Dagen påbörjas med BNI-möte och en 10-minuters presentation. Efter det ska jag bygga vidare på mitt onlinekursutbud. Jag behöver filma med kamera och spela in från skärmen. Förhoppningen är att kunna släppa några kurser innan mars är slut.

Jag ska även fortsätta lägga in produkter och göra klart några små sticksömsjobb.

Fredag

På fredagar har jag och barnen kortdag så det blir fullt fokus från start. Alla veckans påbörjade jobb ska vara klara klockan 13 på fredag. Plus att bokföringen ska vara klar och inskickad.