BNIIdag var vår teamledare i BNI bortrest och då ingår det i mitt uppdrag som medlemskoordinator att hoppa in i hennes ställe. Det var första inhoppet för min del och jag var lite fundersam hur det skulle gå att hålla sig till manus då jag gärna improviserar när jag talar. Men det gick bra även om det kändes ovant att leda ett affärsmöte. Det kändes lite som att jag pratade hela tiden då jag även hade ”10-minuters”-presentation och statistik att presentera.

Förutom det så har jag idag lagt in resterande produkter åt en kund. Jag har gjort några mindre justeringar i informationen på en annan kunds sida. Sen fick jag en referens från en BNI-medlem på eftermiddagen som leder till ett snabbt jobb. Passade även på att sitta ute på balkongen och jobba en stund efter lunch. Ibland är det riktigt lyxigt att ha kontoret hemma.