Agneta LundströmUnder det senaste halvåret har jag och familjen ägnat oss åt att flytta till ny bostad. Då jag har hemmakontor påverkas givetvis företaget av detta.

Numer håller företaget till i Boliden. 3 mil innanför Skellefteå. Anledningen till flytten var att få närmare till jobbet. Nu har både maken och jag 5 minuter till våra jobb. Och barnen har 5 minuter till skolan.

Vi köpte ett hus på 211 kvadratmeter som behöver renoveras. Renoveringen sker lite eftersom och kontoret är fortfarande inte färdigt. Jag tycker att det är viktigare att barnen får sina rum klara än att jag får ett kontor. Så jag sitter någonstans i huset och jobbar istället. Och om ni känner mig så vet ni att om vädret tillåter så sitter jag gärna ute och jobbar. Men wifi:t fungerar inte till att ge bra uppkoppling överallt på tomten, men vi jobbar på att få till det också.

Nu när det är oktober så börjar jag givetvis redan snegla på nästa år och vad jag vill med det året. Men det berättar jag mer om i nästa inlägg.